Kinderen en welzijn

Gebruik al je zintuigen en leg dit moment van voldoening vast voor de rest van je leven.

DOEL

‘WELZIJN’ geeft kinderen de mogelijkheid het vertrouwen in hun eigen vaardigheden te versterken, hun potentieel volledig te benutten, hun persoonlijkheid en creativiteit te versterken en gelukkig te zijn. Beweging en talloze andere methoden van relaxatie in welzijn helpen hen om bewust naar hun lichaam te luisteren en zich open te stellen voor hun eigen emoties. Dit alles gebeurt in een aangenaam kader. Verschillende welzijnstechnieken, zoals mindfulness, sofrologie, ademhaling, reiki en talloze andere, worden steeds aangepast aan ieders individuele noden.andere ontdekkingen.

Op een ludieke manier: we zetten plezier maken voorop!

Wij organiseren creatieve en ludieke workshops in een sfeervolle en ontspannen omgeving, waar uw kinderen welzijnstechnieken ontdekken in hun eigen tempo en door het gebruik van alle zintuigen het gevoel van voldoening voor altijd met zich meedragen.

Alexandra Ortiz:

  • master degree of Arts in Business Communication & P.R
  • life coach (sofrologie, mindfulness kids, feng shui, healing)
  • auteur van de book Max & de regenboog
  • Nederlands
  • Frans
  • Engels

Iedereen brengt zijn eigen lunch mee. Goed zittende, losse kledij is aan te raden. Wij vragen aan de kinderen om 10 minuutjes voor de start aanwezig te zijn. Een week voor de start van de workshop sturen we u alle nodige informatie.

Alexandra Ortiz:

INSCHRIJVEN OF INFO


   :   We behouden ons het recht de workshop te annuleren (bijvoorbeeld als er niet genoeg inschrijvingen zijn). In dit geval zullen wij alle deelnamekosten die reeds betaald zijn, terugbetalen. Geen extra vorderingen kunnen worden gedaan met betrekking tot de annulering van de workshop.

X