FENG SHUI

Wat is Feng Shui?

Feng Shui is gebaseerd op de waarneming van de natuur door onze voorouders en op de Chinese kosmologie. In het Chinees betekent Feng Wind en Shui betekent Water. Door de natuur te observeren, hebben de Chinezen de regels tussen hemel, aarde en mens gevonden.

Geluk hebben hangt af van de aarde,

geluk zoeken hangt af van een goede tijd.

Chinees gezegde

Doel van Feng Shui:

Het doel is om de best mogelijke leefruimtes in te richten in harmonie met de omgevingsenergiën om het welzijn, de gezondheid en de welvaart van elk van de inwoners te bevorderen. Het integreert in zijn praktijk de noties van tijd om het optimale moment te bepalen om een actie te ondernemen in relatie tot de oriëntatie, om meubels te verplaatsen of te installeren in een welbepaalde ruimte, en zo het juiste moment te kiezen voor een inrichting, verhuizing of renovatie en het verzamelen van de juiste natuurlijke energieën.

Het kiezen van het juiste moment is essentieel en vereist het gebruik van de Feng Shui kalender, een Chinese almanak.  Deze vakkennis  is vastgelegd in welomschreven regels om de spatio-temporele energie-invloed die gunstig is voor ons leven te optimaliseren.

Een Feng Shui sessie:

Badema, Feng Shui meester staat tot uw dienst en zijn team om uw dagelijks leven te verbeteren. Aarzel niet om ons te contacteren voor informatie of verzoeken via befengshui.com of letyoursensis.be.

Opmerking: Feng Shui analyses zijn opgesteld in het Frans en Engels. Prijs op aanvraag.

2020: Komyo ReikiDoTM , opleiding met Hyakuten Inamoto Sensei.

2019: Communicatie met dieren.

2017-2018: Level 2 practionner Komyo ReikiDoTM, Myriam Krings, met toestemming van Komyo ReikiDo Center in Kyoto, oprichter Hyakuten Inamoto.

2016 – 2017: Mindful Kids coaching, I AM – Instituut voor Aandacht Mindfulness , Dr. David Dewulf & Lydia Castiglione.

2016: Dharma Exploration & Vipassana retreat, Insight Meditation retreat, Christina Feldman and John Peacock

2016: Sjamanisme 1, “Voeding voor de Ziel”, Wapiti, Daniël van den Hurk.

2016 : Genezing, “Helende handen & Helende woorden”, Equinox, Nadine Van der Aa.

2015 – 2017: Professionele training van Traditionele Feng Shui, Be Feng Shui, Badema , www.befengshui.com.

2014 : Kruidengeneeskunde 1, Michel Dubray,  kruidengeneeskunde, voedingstherapeute, schrijver.

2013 – 2015: Sofrologie, Internationale School voor Sofrologie en Somatotherapie, Béatrice Van Elder, www.sophro-somato.eu

2006 : Resonance Healing™ Level I & II, IARH, Pia Keiding Lic. Phil., Lic.Sc.F.S., S.T.M., is een Deense transpersoonlijke psychotherapeute en internationaal postgraduaat-docent, stichtend bestuurslid van CITHE (International Therapy Centre) in 1984. Pia bekwaamde zich gedurende meer dan 35 jaar samen met Joy Messick.  Zij is een Senior Resonance leraar en coach.

Vorgaande studies: Master’s degree, Business Communication & P.R., IMI. Bachelor’s degree, BBA, EU Business School.

Blijf op de hoogte voor meer informatie.

Boek een Feng Shui sessie:

X