FENG SHUI

Wat is Feng Shui?

Feng Shui is gebaseerd op de waarneming van de natuur door onze voorouders en op de Chinese kosmologie. In het Chinees betekent Feng Wind en Shui betekent Water. Door de natuur te observeren, hebben de Chinezen de regels tussen hemel, aarde en mens gevonden.

Doel van Feng Shui:

Het doel is om de best mogelijke leefruimtes in te richten in harmonie met de omgevingsenergiën om het welzijn, de gezondheid en de welvaart van elk van de inwoners te bevorderen. Het integreert in zijn praktijk de noties van tijd om het optimale moment te bepalen om een actie te ondernemen in relatie tot de oriëntatie, om meubels te verplaatsen of te installeren in een welbepaalde ruimte, en zo het juiste moment te kiezen voor een inrichting, verhuizing of renovatie en het verzamelen van de juiste natuurlijke energieën.

Het kiezen van het juiste moment is essentieel en vereist het gebruik van de Feng Shui kalender, een Chinese almanak.  Deze vakkennis  is vastgelegd in welomschreven regels om de spatio-temporele energie-invloed die gunstig is voor ons leven te optimaliseren.

Een Feng Shui sessie:

Badema, Feng Shui meester staat tot uw dienst en zijn team om uw dagelijks leven te verbeteren. Aarzel niet om ons te contacteren voor informatie of verzoeken via befengshui.com of letyoursensis.be.

Opmerking: Feng Shui analyses zijn opgesteld in het Frans en Engels. Prijs op aanvraag.
Plan je sessie

Geluk hebben hangt af van de aarde, geluk zoeken hangt af van een goede tijd.

Chinees gezegde