Light up your world

Ontgrendel je volledige potentieel

Balans

Geest Lichaam hart Ziel - Vreugdevol leven

Adem naar het leven

Verken de wereld om te leren over wat je werkelijk vervult en gelukkig maakt. Wees je ware zelf? - Verbinden, inspireren, delen.

Alexandra Ortiz

Ontmoet Alexandra

Alexandra is nu meer dan 16 jaar op haar welzijnsavontuur met de hoop om elke dag van haar leven een betere versie van zichzelf te zijn.De weg was niet altijd zo vlak als het lijkt: ze ging naar de diepste schaduw van haar wezen, wat soms pijnlijk maar bevrijdend is. Door het onbekende van haar wezen te verkennen, opent elke sleutel die ze vindt, een deur naar haar geluk, en helpt haar los te laten wat nodig is om de lichtheid van het leven te voelen. Elke stap die ze zet, tilt haar elke dag op naar iets beters, het leidt haar om het licht te zien en de warmte te voelen van de kracht van liefde.

Sinds haar kindertijd voelt ze iets dat sterker is dan al de rest: het gevoel van de “KRACHT VAN LIEFDE” en het laat haar de wereld zien door de ogen van haar innerlijke kind, “het leven als een wonder”.

Kies jouw workshop of behandeling

Meditatie vergt lichaam en geest tot rust en laat daartoe toe om te re focussen. Het laat je ook toe om gebeurtenissen in het hier en nu te verwelkomen.

Gebruik al je zintuigen en leg dit moment van voldoening vast voor de rest van je leven.

“WELZIJN geeft kinderen de mogelijkheid het vertrouwen in hun eigen vaardigheden te versterken, hun potentieel te benutten, hun persoonlijkheid en creativiteit te versterken en gelukkig te zijn.

Om zowel geest en lichaam te verbeteren door Reiki Ryoho te beoefenen (Reiki -hand-on helende kunst) en om innerlijke vrede en evenwicht in ons dagelijks leven te bereiken.

TEVREDEN KLANTEN

Alejandra is een ziel van vertrouwen en een prachtige luisteraar op alle niveaus. Ze opent je hart terwijl ze je verankert in je rol op deze gastvrije aarde. Een grote ziel die je zal helpen je wonden om te zetten in je creatieve kracht.

Marina P.

Bewegingstherapeut, Frankrijk

Alexandra is een prachtig mens, een mooie ziel, een van de helderste mensen die ik ken. Ze brengt leiding en positiviteit, ze kijkt je aan met een sprankelende en intelligente blik en verwelkomt je altijd met vreugde en een glimlach. Haar behandelingen beginnen altijd vanuit het hart en met een zuivere intentie. Ze luistert naar haar innerlijke stem en de wijsheid van haar hart om haar licht naar iedereen te brengen en de twijfels en onzekerheden in ons te overstijgen. Haar lach is net zo rustgevend en vitaliserend als haar behandelingen. Dank je, Alexandra, voor het volgen van jouw pad voor ons allemaal.

Nadine G.

France

Ik vond het een heel leuke ervaring. Je doet er heel veel leuke dingen en je komt af en toe tot rust. Ik vind normaal kampjes niet leuk maar deze kampjes zijn heel leuk. Als er iets was kon je altijd bij Alexandra terecht.

Jitske 10 jaar

Belgïe

Als mama vond ik het heel tof om te ervaren dat mijn kind ECHT enthousiast was elke dag opnieuw. Het er naar uitkijken s'morgens om terug een dagje te mogen meebeleven.... De kampjes sluiten mooi aan bij wat het kind nodig heeft op dat moment. Het kind kan en mag gewoon zichzelf zijn. Spontaniteit!

Krista

Belgïe

Je bent een geboren professionele motivator

Katleen

Belgïe

Mijn 2 jongens van 10 en 11 jaar hebben al een aantal keren deel genomen aan het kamp van Alexandra. Sinds ze naar dit kamp gaan, zijn alle andere kampen niet meer zo leuk. Als ze konden, zouden ze zonder twijfel aan elk kamp van Alexandra deelnemen. Ze vinden het allebei het leukste kamp dat ze ooit meemaakten, telkens opnieuw. Ze leren er met respect met elkaar om te gaan, alsook knutselen, ontspannen en vooral veel plezier maken!

Tina P.

Belgïe

Contacteer ons

Let’s connect!

  Heusden (Destelbergen)

  Steenvoordestraat 166

  +32 (0) 499 58 90 84

  info@letyoursensis.be

  San Francisco

  184 Main Collins Street

  1-677-124-44227

  infoyoga@business.com

  Phoenix

  184 Main Collins Street

  1-677-124-44227

  infoyoga@business.com

  Portland

  184 Main Collins Street

  1-677-124-44227

  infoyoga@business.com