Diensten

REIKI

Reiki is een Japanse energiebehandelingsmethode bij de appositie van de handen, gecreëerd door Mikao Usui begin van de 20ste eeuw.

MEER INFO

Workshop voor kinderen

Gebruik al je zintuigen en leg dit moment van voldoening vast voor de rest van je leven.
‘WELZIJN’ geeft kinderen de mogelijkheid het vertrouwen in hun eigen vaardigheden te versterken, hun potentieel volledig te benutten, hun persoonlijkheid en creativiteit te versterken en gelukkig te zijn.

MEER INFO

SOFROLOGIE

Sofrologie richt zich op de bevordering van de kwaliteiten en middelen die we hebben, het helpt om toegang te krijgen tot ons volledige potentieel, zowel professioneel als persoonlijk. We kunnen allemaal onze problemen oplossen, onze doelen bereiken en in staat zijn om ons geluk te bereiken.

MEER INFO

Intuïtieve energiebehandeling

Het verbetert het natuurlijke vermogen van het lichaam om aan zelfgenezing te doen en ondersteunt lichaam en geest voor het welzijn. Het helpt innerlijke vrede te bereiken door een staat van ontspanning en om de volheid van het leven te voelen.

MEER INFO

MEDITATIE

Meditatie vergt lichaam en geest tot rust en laat daartoe toe om te re focussen. Het laat je ook toe om gebeurtenissen in het hier en nu te verwelkomen.

MEER INFO

FENG SHUI

Feng Shui is gebaseerd op de waarneming van de natuur door onze voorouders en op de Chinese kosmologie. In het Chinees betekent Feng Wind en Shui betekent Water. Door de natuur te observeren, hebben de Chinezen de regels tussen hemel, aarde en mens gevonden.

MEER INFO