worshop 6 day cleanse

WORKSHOP 6 DAY CLEANSE, 20 – 26 NOVEMBER 2023

De winter is een seizoen van vernieuwing, groei en een nieuw begin. Nu Kerstmis nadert, is het de perfecte tijd om de winterblues van je af te schudden en te beginnen aan een verjongende reiniging, om je lichaam en geest voor te bereiden op de komende vreugdevolle festiviteiten. Het is een kans om jezelf te reinigen, te revitaliseren en een harmonieuze balans in jezelf te creëren, waarmee je de weg vrijmaakt voor een magisch kerstseizoen.

Als je op zoek bent naar een manier om je wellnessreis dit seizoen een vliegende start te geven, overweeg dan om deze 6-daagse lichaams- en geestreinigingskuur te proberen, begeleid door Alexandra van letyoursensis.be en Free van lequilibre.be.

Alexandra is een gecertificeerde coach en welzijnsbegeleider met jarenlange ervaring in het helpen van mensen bij het transformeren van hun leven door middel van wellnesspraktijken. Zij begeleidt je tijdens de reiniging en geeft je de steun die je nodig hebt om je doelen te bereiken en blijvende veranderingen in je leven aan te brengen.

Free van lequilibre.be is gediplomeerd Pilates-instructeur en gepassioneerd door voeding en gezondheid. Onder haar begeleiding leer je hoe je voeding kunt gebruiken voor een zachte reiniging van je lichaam, of je nu veganist, vegetariër of vleeseter bent.

Samen bieden Alexandra en Free een allesomvattende benadering van wellness die je kan helpen je gezondheidsdoelen deze winter en daarna te bereiken. Aarzel niet om contact met hen op te nemen voor meer informatie en om te beginnen aan je reis naar een betere gezondheid en welzijn. Ze geven je alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan en beantwoorden al je vragen. Dus waarom wachten? Zet vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven.